Drukwerk (advies) voor een mooi eindproduct.

Wil je naast het huisstijl ontwerp, ook een compleet pakket aan drukwerk ontvangen? Of wil je drukwerk advies? Wij zorgen ook voor de realisatie. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons ontwerp waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in drukwerk in de breedste zin van het woord, of het nu gaat om het drukken van uw huisstijldragers of reclame-uitingen, digitaal drukwerk, roll-upbanners of stickers en belettering. Wij bieden drukwerkoplossingen in alle soorten, maten en kleuren en kunnen nagenoeg alles draaien. Ook het afwerken en verzenden kunnen wij voor u verzorgen en als u dat wilt, slaan wij uw drukwerk op en leveren wij dit op afroep, via uw eigen voorraadbeheersysteem. Alles via één contactpersoon waardoor we snel en efficiënt werken. Je krijgt van ons altijd een PDF-bestand om de goede indruk te geven van het drukwerk. Pas als je een akkoord hebt gegeven op het ontwerp, starten wij het drukwerkproces. Doordat Mastermind een groot netwerk en ervaring heeft met diverse drukkers en verspreiders, kunnen wij ook dit voor je verzorgen. Heb je een eigen drukker, dan leveren wij de ontwerpen drukklaar aan.

Omdat wij het hele proces voor je kunnen regelen (van concept tot realisatie), heb je één aanspreekpunt en weet je precies wie wat regelt.

Visitekaartjes vanaf € 100,-

Laat nu je unieke visitekaartje ontwerpen en maak indruk op je klanten en collega’s.

– Uniek ontworpen visitekaartje
– Drukwerk van 1000 stuks

Flyers vanaf € 150,-
– A5 formaat
– Drukwerk van 5000 stuks
– Exclusief ontwerp
Folders vanaf € 150-
– A4 formaat
– Drukwerk van 2500 stuks
– Exclusief ontwerp

contact

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je simpelweg weten wat er mogelijk is? Wil je weten wat het kost om jouw droom te laten ontwikkelen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Eén contactpersoon voor al je wensen. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Ieder project start met de juiste voorbereiding en advies. Al onze specialisten zijn grafisch en/of technisch onderlegd. Monteren, ophangen, beletteren of plaatsen. Wij van Mastermind doen het allemaal!