Jouw eigen unieke…
…flyers, folders, visitekaarten of andere
originele reclame uitingen? Bij ons ben je aan
het juiste adres
Jouw eigen unieke…
…flyers, folders, visitekaarten of andere originele reclame uitingen? Bij ons ben je aan het juiste adres
Drukwerk (advies) voor een mooi eindproduct.

Wil je naast het huisstijl ontwerp, ook een compleet pakket aan drukwerk ontvangen? Of wil je drukwerk advies? Wij zorgen ook voor de realisatie. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons ontwerp waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in drukwerk in de breedste zin van het woord, of het nu gaat om het drukken van uw huisstijldragers of reclame-uitingen, digitaal drukwerk, roll-upbanners of stickers en belettering. Wij bieden drukwerkoplossingen in alle soorten, maten en kleuren en kunnen nagenoeg alles draaien.

Alles via één contactpersoon waardoor we snel en efficiënt werken. Je krijgt van ons altijd een PDF-bestand om de goede indruk te geven van het drukwerk. Pas als je een akkoord hebt gegeven op het ontwerp, starten wij het drukwerkproces. Doordat Mastermind een groot netwerk en ervaring heeft met diverse drukkers en verspreiders, kunnen wij ook dit voor je verzorgen. Heb je een eigen drukker, dan leveren wij de ontwerpen drukklaar aan.
Omdat wij het hele proces voor je kunnen regelen (van concept tot realisatie), heb je één aanspreekpunt en weet je precies wie wat regelt.
ONZE PROJECTEN