Taking too long? Close loading screen.
[wpforms id="4708"]

Over ons

Wij zijn actief in het ontwerpen en realiseren van allerlei vormen van reclame en online producten. Wij denken graag met jou mee en geven advies over de juiste inzet van materialen en reclamevormen, zowel voor tijdelijke acties als voor langdurige promotie. Binnen onze vakgebieden is niets ons te gek of onmogelijk. De markt is constant in beweging, daarin vinden wij continu uitdaging om het mooiste en het beste voor onze klanten te bedenken en leveren. De combinatie van online en offline aanwezigheid zien wij als een enorm pluspunt. Niet alleen omdat binnen de reclame en marketing beide sterk vertegenwoordigd zijn en elkaar aanvullen maar ook omdat je slechts één partij nodig hebt voor het ontwerpen en uitvoeren van al jouw uitingen.

een klein team...

…met grootse ideeën. Durf jij de samenwerking aan met één van onze specialisten? Advies, ontwerp, product én montage. Wij regelen het en maken jouw naam of boodschap zichtbaar! Wij zijn snel, flexibel en staan voor goed werk. Ons team bestaat uit professionele ontwerpers, drukkers, signmakers, webdesigners en foto/videografen. Onze krachten worden samengebundeld, jouw wensen en visie worden omgezet naar een uniek, professioneel, resultaatgericht design. Waarom zou je nog verder zoeken? 

Onze diensten

Ontwerp

Onze ontwerpers weten hoe zij jouw naam of boodschap kunnen vertalen naar een effectief en herkenbaar ontwerp.

i

Drukwerk

Jouw eigen unieke flyers, folders, visitekaarten of andere originele reclame uitingen? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Reclame

Opzoek naar iemand die reclame- en gevelborden, freesletters, (verlichte) doosletters, raamfolies, beletteringen, lichtbakken, spandoeken met of zonder frame, vlaggen kan maken? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Websites

We bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites. Wij zijn voorstander van responsive design.

Textiel

Unieke t-shirts voor reclame doeleinden, een speciale gelegenheid, het is een prachtig reclamemiddel om je boodschap over te brengen.

Foto- en Videografie

Of het nou gaat om producten, de showroom of het personeel, iedere ondernemer heeft op een gegeven moment beeldmateriaal nodig. Of je nou portretfoto’s wilt of leuke kiekjes/filmpjes tijdens jouw evenement, wij maken ze graag voor je.

waarom mastermind?

Wat de opdracht ook is, hij is bij ons in goede handen. Handen die weten hoe je een project van begin tot eind moet aanpakken. Handen van specialisten die graag met je meedenken over het behalen van een maximaal resultaat.

Alles onder één dak

Eén contactpersoon voor al je wensen. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Verzin het en Mastermind kan het ontwerpen, produceren, distribueren en monteren.

Advies

Ieder project start met de juiste voorbereiding en advies. Al onze specialisten zijn grafisch en/of technisch onderlegd. Zij kunnen zich makkelijk verplaatsen in jouw situatie en geven daardoor snel en vakkundig advies.

montage

Monteren, ophangen, beletteren of plaatsen. Wij van Mastermind doen het allemaal! Op elk moment van de dag. Onze monteurs zorgen ervoor dat iedere uiting snel en vakkundig geplaatst wordt.

“Let us help you

to grow your business.”

Alvaro Juan

tevreden opdrachtgevers

24-7 Star securtiy

Beautyclasses

Best Bleker

Asmina Beauty

contact

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je simpelweg weten wat er mogelijk is? Wil je weten wat het kost om jouw droom te laten ontwikkelen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Eén contactpersoon voor al je wensen. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Ieder project start met de juiste voorbereiding en advies. Al onze specialisten zijn grafisch en/of technisch onderlegd. Monteren, ophangen, beletteren of plaatsen. Wij van Mastermind doen het allemaal!

HIER VIND U ONS

Mastermind Design
Westplein 12
3016 BM Rotterdam
M. 06 – 432 33 221
E. [email protected]

BASIC LINKS

Home
About
Services
Portfolio
Contact