Onze ontwerpers…
…weten hoe zij jouw naam of boodschap
kunnen vertalen naar een effectief en
herkenbaar ontwerp
Onze ontwerpers…
…weten hoe zij jouw naam of boodschap kunnen vertalen naar een effectief en herkenbaar ontwerp
Onze naam zegt het al: Mastermind Design is gespecialiseerd in grafische vormgeving
Je kunt bij ons terecht voor een professionele uitstraling die past bij jouw bedrijf. Elke communicatie-uiting die jij hebt, pakken wij op een professionele manier aan. Het begint met een origineel logo en aantrekkelijke huisstijl. Van daaruit bouwen we verder aan jouw merk met passende fotografie, een sterke lay-out en herkenbare vormgeving. Zodat jouw bedrijf gezien wordt.
Een huisstijl versterkt de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Als bedrijf wil je de perfecte indruk achterlaten. Het belang van een goede huisstijl (corporate identity) is hierin essentieel. Met behulp van een onderscheidende huisstijl versterk je de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Daarnaast is het een uitgesproken manier om je te onderscheiden van de concurrent. Een corporate identity gaat verder dan een logo met wat tekst, het bestaat uit verschillende onderdelen waar goed over nagedacht moet worden. Een huisstijl ontwerp is een combinatie van bijvoorbeeld een logo, kleuren, vormen, lettertypes, beeldmateriaal en taalgebruik.
Hiermee krijg je een herkenbare visuele uitstraling en creéer je een herkenbaar beeld rondom jouw bedrijf. Klanten baseren hun mening en beeld op jouw uitstraling dus zorg dat deze goed is en klanten zullen zich ook aangetrokken voelen om naar jou toe te komen. Wij ontwerpen graag een nieuwe, frisse corporate identity voor jou en helpen je dat te bewaken. Een duidelijk afstemming van wat jouw bedrijf doet, wil uitstralen en uitdragen moet zorgen voor een logo dat goed voelt. Mastermind Design maakt de meest verrassende ontwerpen. Het gehele design van het huisstijl ontwerp wordt één-op-één met jou besproken om jou het juiste gevoel te geven en om je te betrekken in het proces.
ONZE PROJECTEN