Onze naam zegt het al: Mastermind Design is gespecialiseerd in grafische vormgeving.

Je kunt bij ons terecht voor een professionele uitstraling die past bij jouw bedrijf. Elke communicatie-uiting die jij hebt, pakken wij op een professionele manier aan. Het begint met een origineel logo en aantrekkelijke huisstijl. Van daaruit bouwen we verder aan jouw merk met passende fotografie, een sterke lay-out en herkenbare vormgeving. Zodat jouw bedrijf gezien wordt.

Een huisstijl versterkt de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Als bedrijf wil je de perfecte indruk achterlaten. Het belang van een goede huisstijl (corporate identity) is hierin essentieel. Met behulp van een onderscheidende huisstijl versterk je de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Daarnaast is het een uitgesproken manier om je te onderscheiden van de concurrent. Een corporate identity gaat verder dan een logo met wat tekst, het bestaat uit verschillende onderdelen waar goed over nagedacht moet worden. Een huisstijl ontwerp is een combinatie van bijvoorbeeld een logo, kleuren, vormen, lettertypes, beeldmateriaal en taalgebruik. Hiermee krijg je een herkenbare visuele uitstraling en creéer je een herkenbaar beeld rondom jouw bedrijf. Klanten baseren hun mening en beeld op jouw uitstraling dus zorg dat deze goed is en klanten zullen zich ook aangetrokken voelen om naar jou toe te komen.

Wij ontwerpen graag een nieuwe, frisse corporate identity voor jou en helpen je dat te bewaken. Een duidelijk afstemming van wat jouw bedrijf doet, wil uitstralen en uitdragen moet zorgen voor een logo dat goed voelt. Mastermind Design maakt de meest verrassende ontwerpen. Het gehele design van het huisstijl ontwerp wordt één-op-één met jou besproken om jou het juiste gevoel te geven en om je te betrekken in het proces.

Mind Logo: € 100,-
Een functioneel logo op basis van het digitaliseren van een aangeleverde schets, vorm en kleur

– Een concreet voorstel waarop kleine aanpassingen mogelijk zijn.
– Uitwerking en aanlevering in een compleet bestandsformatenpakket*.

Master Logo: € 250,-
Een op maat ontworpen logo op basis van nieuwe eisen en wensen

– Schetsfase (2 tot 4 schetsen)
– Kleurvarianten op het gekozen ontwerp
– Uitwerking en aanlevering in een compleet bestandsformatenpakket*.

Huisstijl - Mind Pakket: € 425,-
– Professioneel bedrijfslogo
– Visitekaartje dubbelzijdig
– Briefpapier
– Envelop
Huisstijl - Master Pakket: € 550,-
– Professioneel bedrijfslogo
– Visitekaartje dubbelzijdig
– Briefpapier
– Envelop
– Flyer of Folder
*Compleet bestandsformatenpakket

1. EPS in CMYK kleuren (voor huissstijltoepassingen)
2. Hoge resolutie PDF (voor prints & digitale verwerking)
3. JPG in RGB (e-mail & website toepassingen)
4. PNG in RGB (e-mail & website toepassingen)

contact

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je simpelweg weten wat er mogelijk is? Wil je weten wat het kost om jouw droom te laten ontwikkelen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Eén contactpersoon voor al je wensen. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Ieder project start met de juiste voorbereiding en advies. Al onze specialisten zijn grafisch en/of technisch onderlegd. Monteren, ophangen, beletteren of plaatsen. Wij van Mastermind doen het allemaal!