Stijlvol voor de dag met bedrukte kleding

Organiseer je een evenement, dan is een shirt, polo of sweater met jouw eigen bedrukking erop een ideale manier om jouw stempel te drukken. Maar ook als give-away doet bedrukte kleding het altijd erg goed. Al snel zie je de foto’s op social media verschijnen van klanten die in jouw bedrijfskleding lopen. Dat levert je heel wat publiciteit op!

Wij kunnen jouw kledinglijn, voorzien van bedrukking, van begin tot eind voor jou verzorgen en voor langere tijd een partnerschap met jou aangaan. Zo kunnen ook nieuwe medewerkers hun werkzaamheden meteen in representatieve en herkenbare kleding starten. En natuurlijk is het mogelijk dat elk kledingstuk wordt aangepast aan de persoonlijke wensen van jouw medewerkers.

Textielbedrukking
– Eerste print: € 15,00
– Tweede print op hetzelfde shirt: € 7,50
– Derde + volgende print op hetzelfde shirt: € 5,00
Korting?

Bij grotere aantallen bedrukt met hetzelfde ontwerp of logo.

20 stuks: 10% korting
25 stuks: 12% korting
30 stuks: 14% korting
40 stuks: 16% korting

Nog grotere aantallen nodig?
We doen je graag een goed voorstel.

contact

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je simpelweg weten wat er mogelijk is? Wil je weten wat het kost om jouw droom te laten ontwikkelen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Eén contactpersoon voor al je wensen. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Ieder project start met de juiste voorbereiding en advies. Al onze specialisten zijn grafisch en/of technisch onderlegd. Monteren, ophangen, beletteren of plaatsen. Wij van Mastermind doen het allemaal!