We bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites.

Uw website straalt uit wie u bent, waar u voor staat en het geeft uw bezoeker een goed gevoel. De ondernemer van nu kan niet zonder een website. Uw website is uw digitale visitekaartje, dag en nacht bereikbaar voor iedereen. Dat betekent dat je website niet alleen vindbaar, maar ook duidelijk, mooi en op mobiele apparaten goed af te lezen moet zijn. Daarnaast wil je natuurlijk dat de website jouw stijl uitstraalt en kwalitatief stevig in elkaar zit.

Gebruiksvriendelijk: Wij zorgen ervoor dat een bezoeker met gemak door jouw website kan navigeren en direct uitkomt op de punten die voor jou belangrijk zijn.

Op maat voor jou: Elk bedrijf is uniek en heeft specifieke wensen en eisen aan een website. Wij maken dan ook altijd een website helemaal op maat voor jou zodat deze volledig voldoet aan jouw online doelstellingen.

One Page website vanaf € 750,-
Een one-page website is een website die bestaat uit slechts één pagina. Door te scrollen doorloop je de gehele website. Standaard inclusief 4 onderdelen, slider en contactformulier.
Website vanaf € 1100,-

– CMS WordPress
– Social media integratie
– SEO (Search Engine Optimalization)
– Onbeperkt aantal e-mails
– Gratis SSL certificaat
– Beveiligingsupdates
– Database back-ups
– Mobile responsive

Algemeen
– Verdere uitbreiding slideronderdelen en professionele fotos tegen meerprijs.
– Teksten dienen zelf aangeleverd te worden, mocht u hier hulp bij kunnen gebruiken kunnen wij hiervoor zorgen. Prijzen in overleg.

contact

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je simpelweg weten wat er mogelijk is? Wil je weten wat het kost om jouw droom te laten ontwikkelen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Eén contactpersoon voor al je wensen. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Ieder project start met de juiste voorbereiding en advies. Al onze specialisten zijn grafisch en/of technisch onderlegd. Monteren, ophangen, beletteren of plaatsen. Wij van Mastermind doen het allemaal!